Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek

Képzéseink indultak Oszkóban és Zalalövőn

Januártól indítottuk útjára azt a 100 órás képzésünket, melynek célja, hogy a résztvevőket megismertesse a helyi termék előállítás jogszabályi hátterével. 

Az érdeklődők információkat kaphatnak arról, hogyan indítsák el saját vállalkozásukat. Válaszokat kaphatnak kérdéseikre, mint például: Hogyan lehetek őstermelő vagy kistermelő? Mi a különbség a két fogalom között? Milyen feltételeknek kell megfelelni a konyhámnak, ha lekvárt szeretnék főzni, és értékesíteni? Hogyan tudok megjelenni a piacon? Milyen címkével kell ellátnom az általam készített szárított gombát? Milyen engedéllyel értékesíthetek élő állatot, stb?
Az ingyenes képzések jelenleg Oszkóban és Zalalövőn zajlanak 8-10 fő részvételével. Az előállítani szándékozott termékek palettája széles: lekvár, almaecet, pezsgő, búzafűlé, zöldségek, szárított gomba, tojás, kerámia, kecskesajt, méz, stb.
A gyakorlat keretében január 26-án, Zalalövőn egymással is megismertették termékeiket a résztvevők. A képekért kattints ide!