Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek
Minőség, Hagyomány, Maradandó értékek

MEGHÍVÁSOS Ajánlattételi felhívás - kiadványok, ajándéktárgyak

Meghívásos ajánlattételi felhívás a „HOUSES SIHU213 projekt D.T1.3.3 Feltételek megteremtése a turisztikai termékhez – játékok, kiadványok, illetve D.C.4.3 Megjelenések turisztikai vásárokon – kiadvány- és ajándéktárgy készítéstárgyban árajánlat tételére

A Pannon Helyi Termék Nonprofit Kft. az INTERREG V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében a "Tájházak útja" - Örökségünk a jövőnk - értékekre alapozott turizmusfejlesztés a szlovén-magyar
határrégióban című (HOUSES, SIHU213) projektben D.T1.3.3 Feltételek megteremtése a turisztikai termékhez – játékok, kiadványok, illetve D.C.4.3 Megjelenések turisztikai vásárokon – kiadvány- és ajándéktárgy készítés céljából komplex szolgáltatást kíván igénybe venni.
 
A projektmegvalósítás időszaka: 2019. március 1-2021. október 31.

I. részfeladat: D.T1.3.3 Feltételek megteremtése a turisztikai termékhez – játékok, kiadványok készítése
 
A négy kiválasztott magyarországi tájház (Hegyhátszentpéteri Tájház, Vashosszúfalui Tájház, Kehidakustányi Tájház és Hagyományőrző Mariska Udvar, Mesés Hetés Zöldút) számára a „Tájházak Útja” turisztikai termék bevezethetőségét szolgáló ismeretterjesztő játékok tartalomfejlesztése és legyártása, valamint kiadványok, táblák tartalmának kidolgozása, szerkesztése és kivitelezése.
 
 
Tevékenységek és elvárt mennyiségek:
 
Megnevezés és leírás Mennyiség Egység
Óriás puzzle, 40 db-os, kemény papírból, 65x90 cm 4 db
Memóriajáték, 5x5 cm-es kártyák, 24 páros csomag 4 db
Kockajáték, 3 db 20 cm élű fa kocka, matricázva minden oldalon 4 db
A4 dibond tábla védőfóliával ellátva 4 db
A2 5 mm dibond tábla 4 db
70x100 cm-es 5 mm dibond tábla 1 db
Leporello, A4/es 2 oldalas, külön szlovén és külön magyar nyelven, 800 db magyar és 200 db szlovénül, tájházanként eltérő tartalommal, mennyiség oszlopban meghatározott tájház szám alapján 3 tájház
Könyvjelző tájékoztató, 5x15 cm-es, kétoldalas, külön szlovén és külön magyar nyelven, 1500 db magyar és 500 db szlovénül, tájházanként eltérő tartalommal, mennyiség oszlopban meghatározott tájház szám alapján 4 tájház
Logózott kötény (melles), vászon anyagból, 2 logóval és a tájház nevével vagy logójával, tájházanként eltérő tartalommal (4 tájház), tájházanként 20 db 4 tájház
Tartalomfejlesztés, tartalmak leegyeztetése az Ajánlatkérővel, módosítási kérések kezelése, szerkesztés, grafikai tervezés   szakértői nap
 
 
Tartalomfejlesztés, tartalmak leegyeztetése az Ajánlatkérővel, módosítási kérések kezelése, szerkesztés, grafikai tervezés tevékenységek esetében a szakértői napok számát kérjük, hogy az Ajánlati nyilatkozaton feltüntetni szíveskedjenek az Önök által kalkulált mennyiséggel.
 
II. részfeladat: D.C.4.3 Megjelenések turisztikai vásárokon – kiadvány- és ajándéktárgy készítés
 
Megnevezés Mennyiség Egység
Játékos feladat kidolgozása gyerekeknek tájházak útja témában magyar és szlovén nyelven (grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés) 1000-1000 db, A4-es 130 g-os papírra nyomva, 4+4 szín, kétoldalas 1 db
Roll-up, 85 cm-es, grafikai tervezés és kivitelezés 2 db
Piknik kosár: Összehajtható, piknik kosár hűtőtáska alumínium vázzal és párnázott fogantyúkkal, kék. Embléma: Digitális transzfer 15 db
Polár útitakaró: RPET polár takaró tokban, RPET poliészter (200 g/m²), bézs. Embléma: Digitális transzfer 25 db
Színesceruza készlet: 6 db-os színes ceruza készlet, barna, ablakos papírdobozban. Embléma: UV nyomás 200 db
Golyóstoll: Alumínium golyóstoll, fehér. Embléma: UV nyomás 200 db
Bevásárlótáska: BIG PURE vászontáska hosszú fülekkel. Embléma: Digitális transzfer 100 db
Jojó: Fából, fehér pamut zsinórral. Embléma: Gravírozás 200 db
Bambusz vágódeszka: 330×230×10 mm. Embléma: Gravírozás 25 db
Kézműves szappan (többféle illat, természetes összetevők, trapéz vagy négyzet alak): Csomagolva. Embléma: Nyomtatott matrica 100 db
Tartalomfejlesztés, tartalmak leegyeztetése az Ajánlatkérővel, módosítási kérések kezelése, szerkesztés, grafikai tervezés   szakértői nap
 
Tartalomfejlesztés, tartalmak leegyeztetése az Ajánlatkérővel, módosítási kérések kezelése, szerkesztés, grafikai tervezés tevékenységek esetében a szakértői napok számát kérjük, hogy az Ajánlati nyilatkozaton feltüntetni szíveskedjenek az Önök által kalkulált mennyiséggel.
 
I. és II. részfeladat esetében is az eredménytermékek leszállítását Ajánlatkérő telephelyére kérjük (9700 Szombathely, Horváth Boldizsár krt. 9.).
 
Ajánlattevőnek mindkét részfeladatra kell árajánlatot megadnia, az ajánlattétel nem bontható részekre.
 
Az Ajánlattevőnek a dokumentumok elkészítése során az INTERREG V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program kötelező arculati elemeit, továbbá a projekt arculati elemeit is alkalmaznia kell (az arculati elemeket az Ajánlatkérő bocsátja az Ajánlattevő rendelkezésére). Emblémaként az ajándéktárgyakon
a programlogót, illetve a HOUSES logót kell feltüntetni, ahol lehet színes verzióban.
 
Feladat ellátásának időtartama: szerződéskötéstől 2021.10.28-ig
 
Az árajánlat benyújtásának helye, határideje, formája:
Ajánlattételi határidő: 2021. július 2. (péntek) 13:00 óra.
 
Az árajánlatot a mellékelt „Ajánlati nyilatkozat” kitöltésével lezárt borítékban 1 eredeti példányban kell benyújtani postai úton vagy személyesen a Pannon Helyi Termék Nonprofit Kft. telephelyén. Cím: 9700 Szombathely, Horváth Boldizsár krt. 9.
 
A borítékra kérjük ráírni: „Az ajánlattételi határidő lejártáig nem bontható fel.”
Személyes átvételre jogosult: Kovács István ügyvezető és Inzsöl Renáta projektmenedzser
A megadott határidőn túl beérkezett ajánlat érvénytelennek tekintendő.
Az árajánlatot résztevékenységekre bontva euróban, nettó egységár, nettó, ÁFA, bruttó összeg bontásban kérjük megadni az ajánlati nyilatkozatban feltüntetett részletezettségben. Az ajánlattétel nyelve a magyar.
 
Az árajánlatok értékelési szempontjai:
Bírálati szempont: összességében legalacsonyabb összegű nettó ajánlati ár.
 
Kötelező melléklet:
  • ajánlati nyilatkozat (melléklet szerint)
A beérkezett ajánlatok közül cégünk munkatársaiból álló munkacsoport választja ki a nyertes ajánlatot.
Az Ajánlatkérő a benyújtott ajánlatokat legkésőbb 2021. július 5-ig bírálja el, ezután a nyertes ajánlattevővel vállalkozási szerződést köt a szakmai tartalomban részletezett feladatok ellátására. A szerződéskötés tervezett időpontja a projektadatlapon történő módosítások JS általi elfogadásától számított 15 napon belül, de legkésőbb 2021. augusztus 2-ig.
Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei:
Az igényelt szolgáltatás teljesítését Ajánlatkérő teljesítésigazolással igazolja. A végteljesítési határidő: 2021. október 28.
 
A Vállalkozó által az egyes tevékenység elemek elvégzésének határideje a következő:
Részfeladat megnevezése Teljesítés
I. részfeladat: D.T1.3.3 Feltételek megteremtése a turisztikai termékhez – játékok, kiadványok készítése 2021. október 28.
II. részfeladat: D.C.4.3 Megjelenések turisztikai vásárokon – kiadvány- és ajándéktárgy készítés 2021. augusztus 27.
 
 
Az ajánlati nyilatkozaton feltüntetett költségeken túl további költségigényt az Ajánlatkérő nem tud elfogadni.
A nyertes Ajánlattevő jogosult alvállalkozó(k) bevonására a feladat ellátása során, amennyiben azt előzetesen feltüntette az ajánlati nyilatkozatában. Ha a megvalósítás során válik szükségessé alvállalkozó bevonása, ami nem került feltüntetésre az ajánlati nyilatkozatban, azt az Ajánlatkérővel előzetesen egyeztetni szükséges. Ekkor is jogosult az Ajánlattevő alvállalkozó(k) bevonására. Az alvállalkozó(k) tekintetében a transzparenciát az Ajánlatkérő részére biztosítani szükséges.
Az Ajánlattevő vállalja, hogy alvállalkozó igénybevétele esetén az alvállalkozói szerződésben kötelezettségként előírja az alábbiakat az alvállalkozó számára:
Az Ajánlattevő tájékoztatja az Alvállalkozót, hogy az alvállalkozói szerződés teljesítésének finanszírozása az INTERREG V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében a "Tájházak útja" - Örökségünk a jövőnk - értékekre alapozott turizmusfejlesztés a szlovén-magyar határrégióban című (HOUSES, SIHU213) projekt keretén belül valósul meg.  Az Ajánlattevő, valamint az Alvállalkozó köteles továbbá az alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát biztosítani akként, hogy a Támogató Szervezet erre irányuló kérése esetén köteles az alvállalkozói közreműködésre vonatkozó dokumentumokat, információkat rendelkezésre bocsátani.
 
Fizetési feltételek:
A teljesítésigazolás kiállítását követően a Vállalkozó számlát állít ki a Megrendelő részére. A Vállalkozó a fenti ütemeknek megfelelően 1 db részszámla és 1 db végszámla kiállítására jogosult, mely tartalmazza az elvégzett szolgáltatás tekintetében az adott részteljesítéshez tartozó vállalkozási díjat a teljesítés igazolásnak megfelelően.
Az ajánlati nyilatkozaton euróban kérjük feltüntetni az ajánlati árat az egyes részfeladatok bontásában. A számla kiállítása és pénzügyi kifizetése a teljesítéskori MNB középárfolyamon forintban történik.
A fizetés az igazolt teljesítéseket követően a teljesítés elfogadása után, számla ellenében, a számla kiállításától számított 8 napon belül átutalással történik.
 
Egyéb információk:
A szerződésben szereplő tevékenységek EU-Alapokból finanszírozott projekt keretében valósulnak meg, annak minden jogi és pénzügyi feltételeivel.
Az árajánlatok összeállításával és benyújtásával kapcsolatos minden költség az Ajánlattevőt terheli.
 
A felhívás és az ajánlati nyilatkozat minta itt érhető el. 
https://drive.google.com/drive/folders/1nPJbqwQYPl8Z1HhH5FmCg6nGDtCvUtOF?usp=sharing

Szombathely, 2021. június 24.